Skip to content

Flyttstädning

Flyttstädning enligt Hyresgästföreningens checklista.

 
Kvalitet

Kvalitet

ISO 9001- och 14001-certifierade. Alltid kvalitetskontroller och kvalitetsgaranti.

Erfaren personal

Erfaren personal

Våra städare får gedigen utbildning och testas före de får arbeta hos dig.

Kollektivavtal

Kollektivavtal

Vi bryr oss om vår personal. Därför omfattas alla av Kommunals kollektivavtal.

Säkerhetskoll

Säkerhetskoll

Varje anställd städare bakgrundskollas och referenscheckas mot tidigare arbetsgivare. 

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring

Det har hänt ytterst få gånger, men är olyckan framme så är vi försäkrade.

Personalförsäkringar

Personalförsäkringar

Vår personal är försäkrad ifall något skulle hända.

Flyttstädning

Inför flytt är det många saker att tänka på. Om det inte är att hitta flyttfirma eller teckna ny hemförsäkring så ska man rensa ut och packa ner rätt sak i rätt låda. Kort och gott kan flytten kännas som ett besvärligt moment oavsett hur, när och var man ska flytta.

Som tur är kan vi hjälpa dig med din flyttstädning snarast möjligt! Vi utför ett professionellt och noggrant arbete som innebär en grundlig rengöring av hela bostaden, oavsett storlek, utformning och skick. För att inte missa något följer vi Hyresgästföreningens checklista, som sedan används vid städkontroll av hyresvärden eller personen som ska bo i bostaden.

Genom att anlita oss för en flyttstädning kan du vara säker på att din bostad förvandlas från ett ostädat skal till ett skinande rent hem.

Vi på Hembry tar gärna på oss ansvaret att sköta flyttstädningen på ett tryggt sätt till punkt och pricka – alla detaljer är viktiga för oss! Låt oss göra jobbet och njut av att flytten äntligen är avklarad, utan att du behöver oroa dig för ett halvdant resultat.

Viktigt för oss

Alla våra anställda omfattas av kollektivavtal, för att ingiva trygghet och se till att alla parter blir behandlade på rätt sätt. Vi bryr oss om våra anställda lika mycket som våra kunder. Alla städare är även utbildade för att nå högsta möjliga kvalitet vid städning och för att ge dig den service du vill ha. 

Vanliga frågor

Flyttstädning

 • Vad ingår i flyttstädningen?

  Samtliga rum: Vädring Hantering av sopor Torkning av golvlister, dörrar, dörrhandtag, karmar, kontakter, fönsterbrädor och fria ytor Dammtorkning av element Dammtorkning av hyllor (ej puts) Putsning av speglar och glaspaneler Dammsugning och våttorkning av golv Fönsterputsning

  Kök: Torkning av fläkt och vitvaror/köksutrustning Torkning av köksluckor och köksskåp in- och utvändigt Rengöring in- och utvändigt i skåp där sopbehållare finns Rengöring av spis och kakel/stänkskydd ovanför diskbänk Rengöring av disk- och köksbänk
  Badrum: Rengöring av badkar/dusch och toalett Rengöring och putsning av kran och handfat Rengöring av utsidan av vitvaror Torkning av utsida och ovanpå badrumsskåp Torkning av väggar och golv Sovrum: Damning av fria ytor och sänggavlar
  Övrigt: Rengöring av tak Rengöring av avloppsbrunn Invändig och utvändig rengöring av ugn Invändig och utvändig rengöring av kyl och frys Villkor Bostaden ska vara tom när flyttstädningen utförs. Kunden ansvarar för att flytta vitvaror och badkar om städning under/bakom dessa önskas. Kunden frostar av frys och stänger av kyl och frys inför städningen. Kunden ansvarar för att montera isär ugnens tvåsidiga glasdörr om sådan finns. Städning av balkong ingår ej. Kunden måste tillhandahålla stege för att städning på hög höjd ska kunna utföras. Avbokning kan göras fram till 48 timmar inpå städtillfället. Därefter faktureras 25% före RUT-avdrag. Kvalitetsgarantin gäller under förutsättning att utföraren får möjlighet att komma tillbaka till bostaden inom 72 timmar efter att tjänsten har utförts.

 • Vad kostar flyttstädningen?

  Genom att klicka på BOKA FLYTTSTÄDNING ser du vad priset blir för just din bostad. Du kan lita på att du får ett bra pris hos oss eftersom våra städare är erfarna och effektiva.

 • Finns kvalitetsgaranti?

  Självklart! Om något av momenten som ingår i flyttstädningen mot förmodan skulle ha missats återkommer vi så snart som möjligt för att åtgärda det. För att kvalitetsgarantin ska vara giltig behöver kunden kunna ge tillgång till bostaden upp till 72 timmar efter att städningen har utförts, även om överlämning av bostaden har skett.

 • Har ni kollektivavtal?

  För oss är det en självklarhet att vara bundna till kollektivavtal och vi hoppas att branschen kan följa vårt exempel. Vi är bundna till Kommunal Hemserviceföretag.

 • Hur betalar man?

  Vi skickar samlade månadsfakturor i månadsskiftet efter utförd städning. Betalning kan göras genom girobetalning, e-faktura eller autogiro.

  Om du vill betala genom e-faktura eller autogiro loggar du in på din internetbank, klickar på “Anslut autogiro/e-faktura”, söker på Hembry, klickar på “Anmäl”, fyller i ditt personnummer och klickar på “Bekräfta”. Färdigt!

 • Har ni även återkommande hemstädning?

  Ja, majoriteten av tjänsterna som vi utför är just återkommande hemstädning och vi hjälper dig väldigt gärna med det i din nya bostad! Läs mer på www.hembry.se/hemstadning.

 • Vad tycker våra kunder?