Skip to content

Städfirma

Samma städare, samma dag & samma tid.
Hemstädning med kvalitetsgaranti & kollektivavtal.

Kollektivavtal

Kollektivavtal

Alla städare som utför hemstädning är anslutna till Kommunals kollektivavtal.

Säkerhetskontroll

Säkerhetskontroll

Alla bakgrundskollas, har arbetstillstånd och har Service-ID:n från Almega.

Nöjd kund-garanti

Nöjd kund-garanti

Arbetet är inte klart förrän du är nöjd. Därför erbjuder vi nöjd kund-garanti.

Försäkringar

Försäkringar

Vi har både ansvars- och personalförsäkringar genom If och Fora.

Erfaren personal

Erfaren personal

Våra städare får gedigen utbildning och testas före de får arbeta hos dig.

ISO-certifierade

ISO-certifierade

Vi är certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet) och ISO 14001 (miljö).

Din trygga hemstädning

Hemstädning behövs för att trivas hemma, men ofta känns det väldigt tidskrävande i en redan fullspäckad vardag. För att underlätta ditt vardagsliv tar vi hand om ditt hem och dina städbehov så att du kan ägna tiden åt roligare saker. 

Vi på Hembry har många års erfarenhet av städning och vet hur man får varje skrymsle och vrå skinande rent. Låt oss ta hand om dina städbestyr och unna dig själv att få slippa städtankarna på din fritid.

Din trygga hemstädning 

Hemstädning behövs för att trivas hemma, men ofta känns det väldigt tidskrävande i en redan fullspäckad vardag. För att underlätta ditt vardagsliv tar vi hand om ditt hem och dina städbehov så att du kan ägna tiden åt roligare saker. 

Vi på Hembry har många års erfarenhet av städning och vet hur man får varje skrymsle och vrå skinande rent. Låt oss ta hand om dina städbestyr och unna dig själv att få slippa städtankarna på din fritid.

Vår tjänst hemstädning 

Vår löpande hemstädning är en tjänst som vi skräddarsyr helt efter dina behov och önskemål. Hos oss får du alltid samma städare på samma dagar och samma tider.

Att det är en och samma person som utför din hemstädning ser vi som en trygghet. Då vet du vem det är som fixar och donar i ditt hem samtidigt som du kan lita på att han eller hon vet hur just du vill ha det städat. Det är viktigt eftersom alla bostäder är olika och din städare kan behöva några städtillfällen för att lära sig just din bostads förutsättningar ordentligt så att resultatet blir lika bra varje gång.

Alla tjänster vi utför omfattas av vår kvalitetsgaranti som innebär att vi ser till att åtgärda eventuella missar snarast möjligt utan någon extra kostnad. 

Vi hjälper dig med allt från att bädda din säng till att rengöra svåråtkomliga ytor, för att du ska kunna koppla av och få ha tankarna på annat än städning när du kommer hem. Om det skulle dyka upp några frågor eller funderingar, eller om du bara skulle vilja flytta på din städtid, finns vår fantastiska kundtjänst alltid tillgänglig för dig och ser till att räta ut frågetecken till utropstecken.

Viktigt för oss 💙

Våra kollegor omfattas av både kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Det är viktigt för att du ska kunna känna dig trygg med att din städare har en god arbetsmiljö med bra avtalsvillkor, samtidigt som du också vet att vi finns till hjälp om olyckan mot förmodan skulle vara framme. 

Vi bryr oss om våra kollegor lika mycket som våra kunder och lägger stor vikt vid att alla parter ska bli behandlade på rätt sätt. Vår städpersonal är utbildad för att ge dig en ytterligare trygghet i att varje städning håller högsta möjliga kvalitet och att vi alltid kan tillgodose dina önskemål och städbehov. Läs mer om oss. 

Viktigt för oss 💙

Alla våra kollegor omfattas av både kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Det tycker vi är viktigt för att du ska kunna känna dig trygg med att din städare har en god arbetsmiljö med bra avtalsvillkor, samtidigt som du också vet att vi finns här för att hjälpa dig om olyckan mot förmodan skulle vara framme. 

Vi bryr oss om våra kollegor lika mycket som våra kunder och lägger stor vikt vid att alla parter ska bli behandlade på rätt sätt. Vår städpersonal är utbildad för att ge dig en ytterligare trygghet i att varje städning håller högsta möjliga kvalitet och att vi alltid kan tillgodose dina önskemål och städbehov.

Vad tycker våra kunder? 

Vanliga frågor

Vad kostar hemstädning?

Den första gången utför vi alltid en provstädning och då bjuder vi på ungefär 50% extra städtid för att få en ren grund att städa vidare på. Boka provstädning här 💙

Vårt timpris för hemstädning är 260 kr efter RUT-avdrag. Hos oss får du ett lågt pris per hemstädning eftersom våra städare är både erfarna och effektiva. För att undvika att du betalar för mer städtid än vad som krävs utför vi en provstädning före vi bestämmer antal timmar som krävs i den återkommande hemstädningen. Allt för att skräddarsy din hemstädning så att den blir enligt dina egna önskemål.

Prisexempel varje vecka:
0-60 kvm   520 kr efter RUT per tillfälle
80 kvm       780 kr efter RUT per tillfälle
100 kvm     1 080 kr efter RUT per tillfälle
170 kvm      1 300 kr efter RUT per tillfälle
230 kvm     1 560 kr efter RUT per tillfälle
270 kvm     1 840 kr efter RUT per tillfälle

 

 

Prisexempel varannan vecka:
40 kvm      520 kr efter RUT per tillfälle
60 kvm       650 kr efter RUT per tillfälle
80 kvm       910 kr efter RUT per tillfälle
100 kvm     1 170 kr efter RUT per tillfälle
170 kvm      1 560 kr efter RUT per tillfälle
230 kvm     1 820 kr efter RUT per tillfälle
270 kvm     2 080 kr efter RUT per tillfälle

Serviceavgift för 35 kr inkl. moms tillkommer enligt Skatteverkets regler för RUT-avdrag.

Vi erbjuder även hemstädning var fjärde vecka. Boka provstädning här 💙

Vad ingår i hemstädningen?

Nedan redovisar vi vilka moment som ingår i hemstädningen. Under provstädningen bjuder vi på 50% extra restid som välkomstpresent! 💙

Samtliga rum
Vädring
Hantering av sopor och rengöring av sopkärl
Torkning av golvlister, dörrar, dörrhandtag, karmar, kontakter, fönsterbrädor och fria ytor
Damning av alla möbler och (tillgängliga) lampor
Dammtorkning av element
Dammtorkning av prydnadssaker, hyllor och tavlor
Dammsugning av mattor och klädda/stoppade möbler
Dammsugning under sittdynor
Putsning av speglar och glaspaneler (EJ fönster)
Dammsugning och våttorkning av golv

Vardagsrum:
Dammsugning under soffan

Sovrum
Damning av fria ytor och sänggavlar
Dammsugning och torkning under sängar
Sängbäddning (sträckning av lakan)

Kök
Torkning av fläkt och vitvaror/köksutrustning
Torkning av köksluckor och köksskåp utvändigt
Rengöring in- och utvändigt i skåp där sopor finns
Rengöring av spis och kakel/stänkskydd ovanför diskbänk
Rengöring av disk- och köksbänk

Badrum
Rengöring av badkar/dusch och toalett
Rengöring och putsning av kran och handfat
Rengöring av utsidan av vitvaror
Torkning av utsida badrumsskåp
Torkning av väggar och golv

Förbrukningsmaterial
Du som kund tillhandahåller wettextrasormicrofiberdukarsåpaCIF creamdisksvampardammvippa, dammsugare, mopp och hink. Vi kan ta med allt förutom dammsugare och hink mot ett litet tillägg om du önskar.

Har ni kollektivavtal?

För oss är det en självklarhet att vara bundna till kollektivavtal och vi hoppas att branschen kan följa vårt exempel. Vi är bundna till Kommunal Hemserviceföretag.

Har ni bindningstid?

Nej, vi har ingen bindningstid. Vi tycker inte att man ska behöva binda sig som kund, utan vi litar på att vi behåller dig som kund om vi gör dig nöjd istället.

Av- och ombokningar kan göras fram till 48 timmar inpå städtillfällens start. Därefter fakturerar vi 25% av kostnaden före RUT-avdrag. Vid sjukdom avbokar vi utan kostnad.

Får man samma städare, samma veckodagar och samma tider?

Som kund hos oss får du samma städare vid varje städtillfälle. På så vis blir städresultatet bättre och bättre eftersom en städare lär känna bostaden som städas bättre och bättre. Vi städar även på samma veckodagar och tider för att ge god stabilitet. Undantag från detta görs enbart om den ordinarie städaren är sjuk. Boka hemstädning! 💙

Hur betalar man?

Vi skickar samlade månadsfakturor i månadsskiftet efter utförd städning. Betalning kan göras genom girobetalning, e-faktura eller autogiro. 

Om du vill betala genom e-faktura eller autogiro loggar du in på din internetbank, klickar på ”Anslut autogiro/e-faktura”, söker på Hembry, klickar på ”Anmäl”, fyller i ditt personnummer och klickar på ”Bekräfta”. Färdigt!
Hur hanterar ni nycklar?

När vi har hämtat dina nycklar får du en digital nyckelkvittens, dina nycklar loggförs i vårt system, märks med nyckelbricka och förvaras sedan säkert av oss. Boka hemstädning! 💙

Vad händer om man inte blir helt nöjd?

Det händer extremt sällan att våra kunder är missnöjda eftersom vi har en omfattande utbildning som våra städare måste klara och vi alltid utför en längre provstädning utan extra kostnad.

Om man inte skulle bli helt nöjd kan man skicka förklaring och bilder till oss. Därefter pratar vi med städerskan och återkommer snarast möjligt för att åtgärda det som missades. Självklart utan kostnad. Vårt arbete anses avklarat först när man är 100% nöjd.

Vad är era villkor?
Ingen bindningstid. Avbokning kan göras fram till 48 timmar inpå städtillfället. Därefter faktureras 25% före RUT-avdrag. Undantag görs vid sjukdom. Eventuella synpunkter på kvalitet eller städutförande meddelas oss tillsammans med bilder och beskrivning via mail till [email protected]. Kvalitetsgarantin gäller i 24 timmar från städtillfällets slut. Fönsterputsning ingår ej. Städning av balkong ingår ej. Av arbetsmiljöskäl städar vi enbart upp till 190 cm höjd. Faktura skickas vid månadsskiftet. Den kan betalas genom girobetalning eller e-faktura. Betaltiden är 15 dagar.
Kan man vara hemma när det städas?

Självklart! Vi anpassar oss till dig och inte tvärtom. Du kan både vara hemma eller hemifrån under tiden vi städar.