Skip to content

Kontorsstädning

Med löpande kontorsstädning får dina medarbetare den arbetsmiljö de behöver för att trivas och prestera på topp. 

 
Kollektivavtal

Kollektivavtal

Vi bryr oss om vår personal. Därför är vi anslutna till Kommunals kollektivavtal.

Personalförsäkringar

Personalförsäkringar

Personalen som utför kontorsstädning är försäkrad ifall något skulle hända.

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring

Det har hänt ytterst få gånger, men är olyckan framme så är vi försäkrade.

Säkerhetskoll

Säkerhetskoll

Varje anställd städare bakgrundskollas och har Service-ID.

Erfaren personal

Erfaren personal

Våra städare får gedigen utbildning och testas före de får arbeta hos dig.

Kvalitetsarbete

Kvalitetsarbete

Kontorsstädningen kvalitetskontrolleras med jämna mellanrum.

Kontorsstädning

Kontorsstädning behövs för att era medarbetare ska trivas och få en god arbetsmiljö i era rena och fräscha lokaler. Renligheten i kontorslokalerna i sin helhet och varje enskilt skrivbord spelar en central roll för trivseln.

Många av våra företagskunder var tidigare missnöjda med sin kontorsstädning under en längre tid och berättade att just frågor rörande kontorsstädningen ofta blev bortprioriterade eller föll mellan stolarna. Det tycker vi är synd då varenda detalj rörande arbetsmiljön påverkar hur vi mår under arbetstid, vilket går hand i hand med hur vi presterar.

Vi på Hembry tar hand om er arbetsplats och ger er det bästa utgångsläget för era kontorslokaler, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vår tjänst

Med Hembry som leverantör av kontorsstädning kan ni lita på att lokalvården håller högsta kvalitet vid varje städtillfälle. Våra städare är utbildade och/eller har PRYL-certifikat för att säkerställa att er kontorsstädning blir noggrant och fackmannamässigt utförd. Ni får även tryggheten i samma städare på samma dagar och samma tider. Det är viktigt eftersom kontorslokalers utformning varierar och alla städare behöver några tillfällen för att lära sig just era kontorslokalers förutsättningar ordentligt så att resultatet blir konsekvent. Vi lägger stor vikt vid att utföra arbetet professionellt, noggrant och systematiskt samtidigt som vi finner glädje i att jobba med målsättningen att alltid låta ert kontor visa sig från sin bästa sida.

Genom väletablerade branschsamarbeten kan vi erbjuda förbrukningsmaterial till ett lågt pris. Städmaterial och eventuella skurmaskiner kan även levereras.

Vi tar oss gärna an lokalvården av ert kontor. Med vår långa städerfarenhet kan ni vara säkra på att er kontorsstädning alltid är i trygga händer hos oss.

Vad kostar kontorsstädning?

Vårt timpris för kontorsstädning är 295 kr exkl moms. Ni kan lita på att ni får ett bra pris hos oss eftersom våra städare är erfarna och effektiva

Betalning görs alltid efter att städningen har utförts och ni kan betala genom pappersfaktura, faktura via email eller e-faktura.