Skip to content

Industristädning

Med erfarna städare och skurmaskiner utför vi industristädning. Hos oss får ni en partner att lita på.

 
Kollektivavtal

Kollektivavtal

Alla städare som utför hemstädning är anslutna till Kommunals kollektivavtal.

Säkerhetskontroll

Säkerhetskontroll

Alla bakgrundskollas, har arbetstillstånd och har Service-ID:n från Almega.

Nöjd kund-garanti

Nöjd kund-garanti

Arbetet är inte klart förrän du är nöjd. Därför erbjuder vi nöjd kund-garanti.

Försäkringar

Försäkringar

Vi har både ansvars- och personalförsäkringar genom If och Fora.

Erfaren personal

Erfaren personal

Våra städare får gedigen utbildning och testas före de får arbeta hos dig.

ISO-certifierade

ISO-certifierade

Vi är certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet) och ISO 14001 (miljö).

Industristädning

Industrilokaler är inte riktigt andra företagslokaler lika. Datorer byts ut mot maskiner, bokhyllan ersätts med golv och arbetsbänkar, och städskrubben blir till ett lager. Att kunna lägga fokus på det detaljorienterade arbetet är mycket viktigt för att industrin ska funka!

Med andra ord är industrier lite av sin egen genre när det gäller både arbetsstil, utformning och behov. Trots allt så måste lokalerna och arbetsytorna vara strukturerade och organiserade in i minsta detalj för att arbetet ska bli så bra som möjligt, men framförallt är det viktigt med renlighet och hygien!

Oavsett vad industriverksamheten berör så krävs det helt enkelt att ytorna, golven och allt runt i kring är ordentligt rent. Det kan gälla tak, väggar, toaletter, maskinutrustning, pentryn, rör och filter, och så vidare. En industristädning kräver alltså oftast lite mer jobb än en vanlig städning.

Vår tjänst

För att underlätta för er som driver eller jobbar i någon form industrilokal så har vi på Hembry en tjänst som kallas för just industristädning, där vi erbjuder en genomgående och noggrann städning av er industri – oavsett typ, lokal, storlek och skick.

Vi vill att alla ska få samma upplevelse av vårt arbete, och därför anpassar vi oss alltid efter den specifika lokalen för att industristädningen ska bli så bra som möjligt. Olika industrier kräver ju olika typer av städning – vi fixar allt!

Jobbet vi gör utförs alltid på ett professionellt och noggrant sätt, samtidigt som vi tar oss fram med försiktighet i respekt för er arbetslokal. Ta vara på din värdefulla tid och anställ oss på Hembry för en industristädning redan idag! Med vår kunskap och erfarenhet tar vi på oss ansvaret att ge er ett skinande fräscht resultat, där hygien och sanitet står i fokus.

Vad kostar det?

Vårt timpris är 350 kr exkl moms. Ni kan lita på att ni får ett bra pris hos oss eftersom våra städare är erfarna och effektiva. 

Betalning görs alltid efter att städningen har utförts och ni kan betala genom pappersfaktura, faktura via email eller e-faktura.

Vad tycker våra kunder? 

VI SER FRAM EMOT ATT SAMARBETA

Vårt primära och långsiktiga fokus är företagsstädning. Därför är vi glada att ni har hittat till oss. Vi lämnar gärna en fördelaktig offert och referenser. Därefter kommer vi gärna på ett platsbesök för att lära känna er och se lokalerna.