Skip to content

Företagsstädning 

Med hjälp av städmaskiner utför vi företagsstädning, så att er verksamhet fungerar sömlöst. Hos oss får ni en partner att lita på.

 
Hembry review 4,7 vit text
Kollektivavtal

Kollektivavtal

Alla städare som utför hemstädning är anslutna till Kommunals kollektivavtal.

Säkerhetskontroll

Säkerhetskontroll

Alla bakgrundskollas, har arbetstillstånd och har Service-ID:n från Almega.

Nöjd kund-garanti

Nöjd kund-garanti

Arbetet är inte klart förrän du är nöjd. Därför erbjuder vi nöjd kund-garanti.

Försäkringar

Försäkringar

Vi har både ansvars- och personalförsäkringar genom If och Fora.

Erfaren personal

Erfaren personal

Våra städare får gedigen utbildning och testas före de får arbeta hos dig.

ISO-certifierade

ISO-certifierade

Vi är certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet) och ISO 14001 (miljö).

Företagsstädning

Som företagare har man ofta många bollar i luften samtidigt. Något som i princip alla företag har gemensamt är att de besitter någon form av lokal som kräver företagsstädning.

Som mångsysslare är det inte alltid lätt att komma ihåg allt som bör göras, så som att fakturera, ha personalmöten, sätta upp scheman, ringa kunder, och så vidare. Bland de ofta bortglömda arbetsuppgifterna hör städningen, som ofta inte är något som man har i åtanke.

Trots att städningen i sig kanske känns som en av de mest oviktiga sysslorna att utföra så har just städningen större betydelse än vad man tror. Att lokalen är ren och fräsch är faktiskt väldigt viktigt i fråga om hur personal, kunder och andra besökare uppfattar er som företag.

Du kan ju tänka dig själv hur du uppfattar en plats som är smutsig, dammig, och där saker och ting ligger och skräpar lite här och var. Till skillnad från om lokalen är rengjord och allt ligger på sin ordning – det känns genast mer trivsamt och inbjudande.

Vår tjänst

Vi på Hembry erbjuder företagsstädning för alla olika storlekar och typer av företagslokaler. Vi arbetar professionellt, noggrant och systematiskt. Vår personal har hög kompetens och är måna om att resultatet blir så bra som ni önskar. Alla tjänster vi utför omfattas av vår kvalitetsgaranti som innebär att vi ser till att åtgärda eventuella missar snarast möjligt utan någon extra kostnad.

Det är ju inte mer än rätt att alla företag ska få möjligheten att kunna spegla sig precis lika bra utåt som man presterar under ytan, och att då kunna få hjälp med städningen är ett väldigt bra första steg på vägen. 

Tveka inte på att höra av er till oss snarast för en företagsstädning. Som företag har man som sagt inte alltid tiden över för att dra ett tag med dammsugaren, att torka bort en fläck från glasdörren eller dammtorka på hyllorna – det är precis sådana saker vi löser åt er! Ring gärna 08-34 82 30 nu!

Våra skurmaskiner

Valet av maskin till varje enskilt uppdrag är beroende av vad som är mest kostnadseffektivt för oss och för er som kund. Nedan ser ni våra mest använda maskiner. I vissa större lokaler som kräver frekvent golvvård (hög personalkostnad) använder vi mer automatiserade skurmaskiner. Maskiner ingår alltid i våra helhetslösningar.

Nilfisk SC 351 
300 – 3 000 kvm lokaler
Praktisk kapacitet 890 kvm/h

SC-351-167

Nilfisk SC 2 000 
3 000 – 15 000 kvm lokaler
Praktisk kapacitet 2 230 kvm/h

9087411020---1

Nilfisk 6 500 1 100D 
15 000- kvm lokaler
Praktisk kapacitet 6 300 kvm/h

0a87e20a3408a82dd2c26a4cd42356292324a88e

Vad kostar företagsstädning?

Vårt timpris är 350 kr exkl. moms. Ni kan lita på att ni får ett bra pris hos oss eftersom våra städare är erfarna och effektiva

Betalning görs alltid efter att städningen har utförts och ni kan betala genom pappersfaktura, faktura via email eller e-faktura.

Vad tycker våra kunder?