Skip to content

Restaurangstädning

Med högsta fokus på hygien utför våra erfarna och kollektivavtalsanslutna lokalvårdare er städning.

Hembry review 4,7 vit text
Kollektivavtal

Kollektivavtal

Alla städare som utför hemstädning är anslutna till Kommunals kollektivavtal.

Säkerhetskontroll

Säkerhetskontroll

Alla bakgrundskollas, har arbetstillstånd och har Service-ID:n från Almega.

Nöjd kund-garanti

Nöjd kund-garanti

Arbetet är inte klart förrän du är nöjd. Därför erbjuder vi nöjd kund-garanti.

Försäkringar

Försäkringar

Vi har både ansvars- och personalförsäkringar genom If och Fora.

Erfaren personal

Erfaren personal

Våra städare får gedigen utbildning och testas före de får arbeta hos dig.

ISO-certifierade

ISO-certifierade

Vi är certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet) och ISO 14001 (miljö).

Restaurangstädning

Att driva restaurang kan verkligen vara en handfull, och det är inte helt lätt att komma ihåg allt som ska göras. Som restauranggäst kan minsta lilla detalj vara avgörande för den känsla man får för restaurangen i fråga.

Fläckar på toalettspegeln, brödsmulor under bordet, överfulla papperskorgar och kladdiga golv är typiska exempel på saker som drar ner helhetsupplevelsen, oavsett vilken typ av restaurang man besöker.

Att komma till en restaurang där man tydligt ser att hygien och renlighet är en viktig aspekt i verksamheten är ofta väldigt mycket mer tilltalande än om man kliver innanför dörrarna till en smutsig och stökig sådan.

Sen är man ju inte alltid lika kräsen med detta, men överlag har det en betydande del i det hela. Faktum är att renligheten kan innebära flertalet fler, eller färre, gäster. Erbjuder ni välsmakande mat och god service i en välstädad och fräsch lokal finns det inget som kan gå fel!

Vår tjänst

Hos oss på Hembry ser vi kundens önskan som vår lag, där restaurangstädning ingår i våra tjänster. Är ni i behov av att få hjälp med städningen av er restaurang är vi inte sena att tacka ja.

Vårt team består av seriösa, kompetenta och engagerade städare som arbetar för att ge er ett restaurangstäd som heter duga – se på hur vi gör ert ställe så rent att det bara glänser om den! Med erfarenhet, flexibilitet och en trygg hand ser vi till att er pärla får rätt intryck både utifrån och inifrån, bokstavligt talat.

Lägg er värdefulla tid på att ta hand om era gäster och personal och låt oss sköta städningen. Vi vet att tiden ofta är knapp och att man inte alltid riktigt har resurser för noggrann städning, men det är en detalj som verkligen är värd att prioritera.

Vad kostar det?

Vårt timpris är 350 kr exkl moms. Ni kan lita på att ni får ett bra pris hos oss eftersom våra städare är erfarna och effektiva. 

Betalning görs alltid efter att städningen har utförts och ni kan betala genom pappersfaktura, faktura via email eller e-faktura.

Vad tycker våra kunder? 

VI SER FRAM EMOT ATT SAMARBETA

Vårt primära och långsiktiga fokus är företagsstädning. Därför är vi glada att ni har hittat till oss. Vi lämnar gärna en fördelaktig offert och referenser. Därefter kommer vi gärna på ett platsbesök för att lära känna er och se lokalerna.