Skip to content

Trappstädning

Våra städare som är anslutna till kollektivavtal ansvarar för er regelbundna trappstädning.

Hembry review 4,7 vit text
Kollektivavtal

Kollektivavtal

Alla städare som utför hemstädning är anslutna till Kommunals kollektivavtal.

Säkerhetskontroll

Säkerhetskontroll

Alla bakgrundskollas, har arbetstillstånd och har Service-ID:n från Almega.

Nöjd kund-garanti

Nöjd kund-garanti

Arbetet är inte klart förrän du är nöjd. Därför erbjuder vi nöjd kund-garanti.

Försäkringar

Försäkringar

Vi har både ansvars- och personalförsäkringar genom If och Fora.

Erfaren personal

Erfaren personal

Våra städare får gedigen utbildning och testas före de får arbeta hos dig.

ISO-certifierade

ISO-certifierade

Vi är certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet) och ISO 14001 (miljö).

Trappstädning

Trappstädning är en viktig del i fastighetens underhåll och hyresgästernas trivsel. Det förebygger slitage samtidigt som det minskar risken för skadegörelse. Vi tar hand om er trappstädning så att ni kan ägna er dyrbara tid åt mer produktiva saker.

Med vår långa erfarenhet inom lokalvård kan ni lita på att vi på Hembry vet hur man tar hand om ert trapphus på absolut bästa sätt och alltid ser till att varje trappsteg och vrå städas. 

Vår tjänst

Vår löpande trappstädning skräddarsys efter era behov och önskemål. Hos oss får ni alltid samma städare på samma dagar och samma tider. Då kan städaren känna till varenda skrymsle och vrå, så att resultatet håller samma höga kvalitet vid varje städtillfälle. Det ser vi som en trygghet då alla trapphus är olika och har olika förutsättningar. 

Vi städar professionellt och systematiskt och du kan lita på att vi alltid lägger stor vikt vid kvalitet där allt från små detaljer till helhet är i fokus. Vår trappstädning omfattas även av vår kvalitetsgaranti som innebär att vi ser till att åtgärda eventuella missar snarast möjligt utan att det innebär någon extra kostnad för er. 

Om ni har några frågor eller funderingar så finns vår trevliga kundtjänst alltid tillgänglig för er och ser till att ta hand om er med samma omsorg som våra städare tar hand om ert trapphus. Vi ser fram emot att bli er långsiktigt stabila samarbetspartner och att hjälpa er med alla oväntade problem som kan uppstå. 

Vad kostar det?

Vårt timpris är 350 kr exkl moms. Ni kan lita på att ni får ett bra pris hos oss eftersom våra städare är erfarna och effektiva. 

Betalning görs alltid efter att städningen har utförts och ni kan betala genom pappersfaktura, faktura via email eller e-faktura.

Vad tycker våra kunder? 

VI SER FRAM EMOT ATT SAMARBETA

Vi lägger stort fokus på företags– och föreningsstädningar. Därför är vi glada att ni har hittat till oss. Vi lämnar gärna en fördelaktig offert och referenser. Därefter kommer vi gärna på ett platsbesök för att lära känna er och se lokalerna.