Skip to content

Hemstädning

Samma städare, samma dag & samma tid.
Hemstädning med kvalitetsgaranti & kollektivavtal.

Kollektivavtal

Kollektivavtal

Alla städare som utför hemstädning är anslutna till Kommunals kollektivavtal.

Personalförsäkringar

Personalförsäkringar

Städarna som utför hemstädning är försäkrade ifall något skulle hända.

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring

Det har hänt ytterst få gånger, men är olyckan framme så är vi försäkrade.

Säkerhetskoll

Säkerhetskoll

Alla bakgrundskollas och har Service-ID:n från Almega Serviceföretagen.

Erfaren personal

Erfaren personal

Våra städare får gedigen utbildning och testas före de får arbeta hos dig.

Kvalitetsgaranti

Kvalitetsgaranti

Eftersom våra städare är välutbildade erbjuder vi kvalitetsgaranti. 

Din trygga hemstädning

Hemstädning behövs för att trivas hemma, men ofta känns det väldigt tidskrävande i en redan fullspäckad vardag. För att underlätta ditt vardagsliv tar vi hand om ditt hem och dina städbehov så att du kan ägna tiden åt roligare saker. 

Vi på Hembry har många års erfarenhet av städning och vet hur man får varje skrymsle och vrå skinande rent. Låt oss ta hand om dina städbestyr och unna dig själv att få slippa städtankarna på din fritid.

Din trygga hemstädning 

Hemstädning behövs för att trivas hemma, men ofta känns det väldigt tidskrävande i en redan fullspäckad vardag. För att underlätta ditt vardagsliv tar vi hand om ditt hem och dina städbehov så att du kan ägna tiden åt roligare saker. 

Vi på Hembry har många års erfarenhet av städning och vet hur man får varje skrymsle och vrå skinande rent. Låt oss ta hand om dina städbestyr och unna dig själv att få slippa städtankarna på din fritid.

Vår tjänst hemstädning 

Vår löpande hemstädning är en tjänst som vi skräddarsyr helt efter dina behov och önskemål. Hos oss får du alltid samma städare på samma dagar och samma tider.

Att det är en och samma person som utför din hemstädning ser vi som en trygghet. Då vet du vem det är som fixar och donar i ditt hem samtidigt som du kan lita på att han eller hon vet hur just du vill ha det städat. Det är viktigt eftersom alla bostäder är olika och din städare kan behöva några städtillfällen för att lära sig just din bostads förutsättningar ordentligt så att resultatet blir lika bra varje gång.

Alla tjänster vi utför omfattas av vår kvalitetsgaranti som innebär att vi ser till att åtgärda eventuella missar snarast möjligt utan någon extra kostnad. 

Vi hjälper dig med allt från att bädda din säng till att rengöra svåråtkomliga ytor, för att du ska kunna koppla av och få ha tankarna på annat än städning när du kommer hem. Om det skulle dyka upp några frågor eller funderingar, eller om du bara skulle vilja flytta på din städtid, finns vår fantastiska kundtjänst alltid tillgänglig för dig och ser till att räta ut frågetecken till utropstecken.

Viktigt för oss 💙

Våra kollegor omfattas av både kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Det är viktigt för att du ska kunna känna dig trygg med att din städare har en god arbetsmiljö med bra avtalsvillkor, samtidigt som du också vet att vi finns till hjälp om olyckan mot förmodan skulle vara framme. 

Vi bryr oss om våra kollegor lika mycket som våra kunder och lägger stor vikt vid att alla parter ska bli behandlade på rätt sätt. Vår städpersonal är utbildad för att ge dig en ytterligare trygghet i att varje städning håller högsta möjliga kvalitet och att vi alltid kan tillgodose dina önskemål och städbehov. Läs mer om oss. 

Viktigt för oss 💙

Alla våra kollegor omfattas av både kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Det tycker vi är viktigt för att du ska kunna känna dig trygg med att din städare har en god arbetsmiljö med bra avtalsvillkor, samtidigt som du också vet att vi finns här för att hjälpa dig om olyckan mot förmodan skulle vara framme. 

Vi bryr oss om våra kollegor lika mycket som våra kunder och lägger stor vikt vid att alla parter ska bli behandlade på rätt sätt. Vår städpersonal är utbildad för att ge dig en ytterligare trygghet i att varje städning håller högsta möjliga kvalitet och att vi alltid kan tillgodose dina önskemål och städbehov.

Vad tycker våra kunder? 

Vanliga frågor

Hemstädning

 • Har ni bindningstid?

  Nej, vi har ingen bindningstid. Vi tycker inte att man ska behöva binda sig som kund, utan vi litar på att vi behåller dig som kund om vi gör dig nöjd istället. Av- och ombokningar kan göras fram till 48 timmar inpå städtillfällens start. Därefter fakturerar vi 25% av kostnaden före RUT-avdrag.

 • Har ni kollektivavtal?

  För oss är det en självklarhet att vara bundna till kollektivavtal och vi hoppas att branschen kan följa vårt exempel. Vi är bundna till Kommunal Hemserviceföretag.

 • Vad kostar hemstädning?

  Vårt timpris för hemstädning är 240 kr efter RUT-avdrag. Hos oss får du ett lågt pris per hemstädning eftersom våra städare är både erfarna och effektiva. För att undvika att du betalar för mer städtid än vad som krävs utför vi en startstädning före vi bestämmer antal timmar som krävs. Allt för att skräddarsy din hemstädning så att den blir enligt dina egna önskemål.

  Prisexempel varje vecka:
  0-60 kvm  500 kr efter RUT per tillfälle (vårt minimipris är 500 kr)
  80 kvm      720 kr efter RUT per tillfälle
  100 kvm     960 kr efter RUT per tillfälle
  170 kvm     1 200 kr efter RUT per tillfälle
  230 kvm    1 440 kr efter RUT per tillfälle
  270 kvm    1 700 kr efter RUT per tillfälle

  Prisexempel varannan vecka:
  40 kvm.      500 kr efter RUT per tillfälle (vårt minimipris är 500 kr)
  60
  kvm       600 kr efter RUT per tillfälle
  80 kvm       840 kr efter RUT per tillfälle
  100 kvm     1 080 kr efter RUT per tillfälle
  170 kvm     1 440 kr efter RUT per tillfälle
  230 kvm    1 680 kr efter RUT per tillfälle
  270 kvm    1 920 kr efter RUT per tillfälle

  Vi erbjuder även hemstädning var fjärde vecka. När du bokar återkommande hemstädning (efter startstädningen) ingår vår startbox med utrustning för att våra städare ska ha rätt förutsättningar för att leverera hög kvalitet. Boka startstädning här 💙

 • Hur betalar man?

  Vi skickar samlade månadsfakturor i månadsskiftet efter utförd städning. Betalning kan göras genom girobetalning, e-faktura eller autogiro. 

  Om du vill betala genom e-faktura eller autogiro loggar du in på din internetbank, klickar på “Anslut autogiro/e-faktura”, söker på Hembry, klickar på “Anmäl”, fyller i ditt personnummer och klickar på “Bekräfta”. Färdigt!

 • Vad ingår i hemstädningen och startstädningen?

  Samtliga rum
  Vädring
  Hantering av sopor och rengöring av sopkärl
  Torkning av golvlister, dörrar, dörrhandtag, karmar, kontakter, fönsterbrädor och fria ytor
  Damning av alla möbler och (tillgängliga) lampor
  Dammtorkning av element
  Dammtorkning av prydnadssaker, hyllor och tavlor
  Dammsugning av mattor och klädda/stoppade möbler
  Dammsugning under sittdynor
  Putsning av speglar och glaspaneler (EJ fönster)
  Dammsugning och våttorkning av golv

  Vardagsrum:
  Dammsugning under soffan

  Sovrum
  Damning av fria ytor och sänggavlar
  Dammsugning och torkning under sängar
  Sängbäddning (sträckning av lakan)

  Kök
  Torkning av fläkt och vitvaror/köksutrustning
  Torkning av köksluckor och köksskåp utvändigt
  Rengöring in- och utvändigt i skåp där sopor finns
  Rengöring av spis och kakel/stänkskydd ovanför diskbänk
  Rengöring av disk- och köksbänk

  Badrum
  Rengöring av badkar/dusch och toalett
  Rengöring och putsning av kran och handfat
  Rengöring av utsidan av vitvaror
  Torkning av utsida badrumsskåp
  Torkning av väggar och golv

  Startbox
  När du bokar återkommande hemstädning med oss ingår vår startbox som innehåller professionellt teleskopskaft, stativ, mopp, mikrofiberdukar i tre färger, fönsterputsdukar och fogborste. Den skickas till dig efter att du har fått en startstädning och vi har bestämt dagar och tider för din återkommande hemstädning.

  Förbrukningsmaterial
  Du som kund tillhandahåller wettextrasormicrofiberdukarsåpaCIF creamdisksvampardammvippa, dammsugare, mopp och hink. Vi kan ta med allt förutom dammsugare och hink mot ett litet tillägg om du önskar.

 • Får man samma städare, samma veckodagar och samma tider?

  Som kund hos oss får du samma städare vid varje städtillfälle. På så vis blir städresultatet bättre och bättre eftersom en städare lär känna bostaden som städas bättre och bättre. Vi städar även på samma veckodagar och tider för att ge god stabilitet. Undantag från detta görs enbart om den ordinarie städaren är sjuk. Boka hemstädning! 💙

 • Hur hanterar ni nycklar?

  När vi har hämtat dina nycklar får du en digital nyckelkvittens, dina nycklar loggförs i vårt system, märks med nyckelbricka och förvaras sedan säkert av oss. Boka hemstädning! 💙

 • Vad händer om man inte blir helt nöjd?

  Det händer extremt sällan att våra kunder är missnöjda eftersom vi har en omfattande utbildning som våra städare måste klara och vi alltid utför en längre startstädning utan extra kostnad.

  Om man inte skulle bli helt nöjd kan man skicka förklaring och bilder till oss. Därefter pratar vi med städerskan och återkommer snarast möjligt för att åtgärda det som missades. Självklart utan kostnad. Vårt arbete anses avklarat först när man är 100% nöjd.

 • Vad är era villkor?

  Ingen bindningstid. Avbokning kan göras fram till 48 timmar inpå städtillfället. Därefter faktureras 25% före RUT-avdrag oavsett anledning. Eventuella synpunkter på kvalitet eller städutförande meddelas oss tillsammans med bilder och beskrivning via mail till [email protected] Kvalitetsgarantin gäller i 24 timmar från städtillfällets slut. Fönsterputsning ingår ej. Städning av balkong ingår ej. Av arbetsmiljöskäl städar vi enbart upp till 190 cm höjd. Faktura skickas vid månadsskiftet. Den kan betalas genom girobetalning, e-faktura eller autogiro. Betaltid 10 dagar. Läs om alla arbetsmoment som ingår i vår ordinarie hemstädning och startstädning här.