Skip to content
Hembry logga blå bakgrund 1

Tack för förtroendet!

Tillsammans närmar vi oss ett nystädat och trivsamt hem! 🧹 

Vi kommer maila dig inom kort för att boka din noggranna startstädning med en av våra duktiga städare. Vänligen kolla skräpposten ifall du inte har fått ett mail av oss inom en dag.

Värt att nämna (skryta om) ytterligare en gång är att vi har kollektivavtal, effektiva städare, ansvars- och personalförsäkringar och ingen bindningstid. 

Du når oss alltid direkt på 08-34 82 30 eller [email protected] ifall du behöver hjälp. 

Varmt välkommen till oss!
Teamet på Hembry 💙 

Vad tycker våra kunder? 

Vanliga frågor

Hemstädning

 • Har ni bindningstid?

  Nej, vi har ingen bindningstid. Vi tycker inte att man ska behöva binda sig som kund, utan vi litar på att vi behåller dig som kund om vi gör dig nöjd istället. Av- och ombokningar kan göras fram till 48 timmar inpå städtillfällens start. Därefter fakturerar vi 25% av kostnaden före RUT-avdrag.

 • Har ni kollektivavtal?

  För oss är det en självklarhet att vara bundna till kollektivavtal och vi hoppas att branschen kan följa vårt exempel. Vi är bundna till Kommunal Hemserviceföretag.

 • Vad kostar hemstädning?

  Vårt timpris för hemstädning är 240 kr efter RUT-avdrag. Hos oss får du ett lågt pris per hemstädning eftersom våra städare är både erfarna och effektiva. För att undvika att du betalar för mer städtid än vad som krävs utför vi en startstädning före vi bestämmer antal timmar som krävs. Allt för att skräddarsy din hemstädning så att den blir enligt dina egna önskemål.

  Prisexempel varje vecka:
  0-60 kvm  500 kr efter RUT per tillfälle (vårt minimipris är 500 kr)
  80 kvm      720 kr efter RUT per tillfälle
  100 kvm     960 kr efter RUT per tillfälle
  170 kvm     1 200 kr efter RUT per tillfälle
  230 kvm    1 440 kr efter RUT per tillfälle
  270 kvm    1 700 kr efter RUT per tillfälle

  Prisexempel varannan vecka:
  40 kvm.      500 kr efter RUT per tillfälle (vårt minimipris är 500 kr)
  60
  kvm       600 kr efter RUT per tillfälle
  80 kvm       840 kr efter RUT per tillfälle
  100 kvm     1 080 kr efter RUT per tillfälle
  170 kvm     1 440 kr efter RUT per tillfälle
  230 kvm    1 680 kr efter RUT per tillfälle
  270 kvm    1 920 kr efter RUT per tillfälle

  Vi erbjuder även hemstädning var fjärde vecka. När du bokar återkommande hemstädning (efter startstädningen) ingår vår startbox med utrustning för att våra städare ska ha rätt förutsättningar för att leverera hög kvalitet. Boka startstädning här 💙

 • Hur betalar man?

  Vi skickar samlade månadsfakturor i månadsskiftet efter utförd städning. Betalning kan göras genom girobetalning, e-faktura eller autogiro. 

  Om du vill betala genom e-faktura eller autogiro loggar du in på din internetbank, klickar på “Anslut autogiro/e-faktura”, söker på Hembry, klickar på “Anmäl”, fyller i ditt personnummer och klickar på “Bekräfta”. Färdigt!

 • Vad ingår i hemstädningen och startstädningen?

  Samtliga rum
  Vädring
  Hantering av sopor och rengöring av sopkärl
  Torkning av golvlister, dörrar, dörrhandtag, karmar, kontakter, fönsterbrädor och fria ytor
  Damning av alla möbler och (tillgängliga) lampor
  Dammtorkning av element
  Dammtorkning av prydnadssaker, hyllor och tavlor
  Dammsugning av mattor och klädda/stoppade möbler
  Dammsugning under sittdynor
  Putsning av speglar och glaspaneler (EJ fönster)
  Dammsugning och våttorkning av golv

  Vardagsrum:
  Dammsugning under soffan

  Sovrum
  Damning av fria ytor och sänggavlar
  Dammsugning och torkning under sängar
  Sängbäddning (sträckning av lakan)

  Kök
  Torkning av fläkt och vitvaror/köksutrustning
  Torkning av köksluckor och köksskåp utvändigt
  Rengöring in- och utvändigt i skåp där sopor finns
  Rengöring av spis och kakel/stänkskydd ovanför diskbänk
  Rengöring av disk- och köksbänk

  Badrum
  Rengöring av badkar/dusch och toalett
  Rengöring och putsning av kran och handfat
  Rengöring av utsidan av vitvaror
  Torkning av utsida badrumsskåp
  Torkning av väggar och golv

  Startbox
  När du bokar återkommande hemstädning med oss ingår vår startbox som innehåller professionellt teleskopskaft, stativ, mopp, mikrofiberdukar i tre färger, fönsterputsdukar och fogborste. Den skickas till dig efter att du har fått en startstädning och vi har bestämt dagar och tider för din återkommande hemstädning.

  Förbrukningsmaterial
  Du som kund tillhandahåller wettextrasormicrofiberdukarsåpaCIF creamdisksvampardammvippa, dammsugare, mopp och hink. Vi kan ta med allt förutom dammsugare och hink mot ett litet tillägg om du önskar.

 • Får man samma städare, samma veckodagar och samma tider?

  Som kund hos oss får du samma städare vid varje städtillfälle. På så vis blir städresultatet bättre och bättre eftersom en städare lär känna bostaden som städas bättre och bättre. Vi städar även på samma veckodagar och tider för att ge god stabilitet. Undantag från detta görs enbart om den ordinarie städaren är sjuk. Boka hemstädning! 💙

 • Hur hanterar ni nycklar?

  När vi har hämtat dina nycklar får du en digital nyckelkvittens, dina nycklar loggförs i vårt system, märks med nyckelbricka och förvaras sedan säkert av oss. Boka hemstädning! 💙

 • Vad händer om man inte blir helt nöjd?

  Det händer extremt sällan att våra kunder är missnöjda eftersom vi har en omfattande utbildning som våra städare måste klara och vi alltid utför en längre startstädning utan extra kostnad.

  Om man inte skulle bli helt nöjd kan man skicka förklaring och bilder till oss. Därefter pratar vi med städerskan och återkommer snarast möjligt för att åtgärda det som missades. Självklart utan kostnad. Vårt arbete anses avklarat först när man är 100% nöjd.

 • Vad är era villkor?

  Ingen bindningstid. Avbokning kan göras fram till 48 timmar inpå städtillfället. Därefter faktureras 25% före RUT-avdrag oavsett anledning. Eventuella synpunkter på kvalitet eller städutförande meddelas oss tillsammans med bilder och beskrivning via mail till [email protected] Kvalitetsgarantin gäller i 24 timmar från städtillfällets slut. Fönsterputsning ingår ej. Städning av balkong ingår ej. Av arbetsmiljöskäl städar vi enbart upp till 190 cm höjd. Faktura skickas vid månadsskiftet. Den kan betalas genom girobetalning, e-faktura eller autogiro. Betaltid 10 dagar. Läs om alla arbetsmoment som ingår i vår ordinarie hemstädning och startstädning här.