Skip to content

Priset finns på mailen 💙

Vi kommer kontakta dig inom 2 minuter för att ge ett pris och boka en noggrann provstädning med en av våra duktiga städare. Vänligen kolla skräpposten ifall du inte har fått ett mail av oss inom en dag.

Värt att nämna (skryta om) ytterligare en gång är att vi har kollektivavtal, effektiva städare, ansvars- och personalförsäkringar och ingen bindningstid. Du når oss alltid direkt på 08-34 82 30 eller [email protected] ifall du behöver hjälp. 

Vad tycker våra kunder? 

Vanliga frågor

Vad kostar hemstädning?

Den första gången utför vi alltid en provstädning och då bjuder vi på ungefär 50% extra städtid för att få en ren grund att städa vidare på. Boka provstädning här 💙

Vårt timpris för hemstädning är 260 kr efter RUT-avdrag. Hos oss får du ett lågt pris per hemstädning eftersom våra städare är både erfarna och effektiva. För att undvika att du betalar för mer städtid än vad som krävs utför vi en provstädning före vi bestämmer antal timmar som krävs i den återkommande hemstädningen. Allt för att skräddarsy din hemstädning så att den blir enligt dina egna önskemål.

Prisexempel varje vecka:
0-60 kvm   520 kr efter RUT per tillfälle
80 kvm       780 kr efter RUT per tillfälle
100 kvm     1 080 kr efter RUT per tillfälle
170 kvm      1 300 kr efter RUT per tillfälle
230 kvm     1 560 kr efter RUT per tillfälle
270 kvm     1 840 kr efter RUT per tillfälle

 

 

Prisexempel varannan vecka:
40 kvm      520 kr efter RUT per tillfälle
60 kvm       650 kr efter RUT per tillfälle
80 kvm       910 kr efter RUT per tillfälle
100 kvm     1 170 kr efter RUT per tillfälle
170 kvm      1 560 kr efter RUT per tillfälle
230 kvm     1 820 kr efter RUT per tillfälle
270 kvm     2 080 kr efter RUT per tillfälle

Serviceavgift för 35 kr inkl. moms tillkommer enligt Skatteverkets regler för RUT-avdrag.

Vi erbjuder även hemstädning var fjärde vecka. Boka provstädning här 💙

Vad ingår i hemstädningen?

Nedan redovisar vi vilka moment som ingår i hemstädningen. Under provstädningen bjuder vi på 50% extra restid som välkomstpresent! 💙

Samtliga rum
Vädring
Hantering av sopor och rengöring av sopkärl
Torkning av golvlister, dörrar, dörrhandtag, karmar, kontakter, fönsterbrädor och fria ytor
Damning av alla möbler och (tillgängliga) lampor
Dammtorkning av element
Dammtorkning av prydnadssaker, hyllor och tavlor
Dammsugning av mattor och klädda/stoppade möbler
Dammsugning under sittdynor
Putsning av speglar och glaspaneler (EJ fönster)
Dammsugning och våttorkning av golv

Vardagsrum:
Dammsugning under soffan

Sovrum
Damning av fria ytor och sänggavlar
Dammsugning och torkning under sängar
Sängbäddning (sträckning av lakan)

Kök
Torkning av fläkt och vitvaror/köksutrustning
Torkning av köksluckor och köksskåp utvändigt
Rengöring in- och utvändigt i skåp där sopor finns
Rengöring av spis och kakel/stänkskydd ovanför diskbänk
Rengöring av disk- och köksbänk

Badrum
Rengöring av badkar/dusch och toalett
Rengöring och putsning av kran och handfat
Rengöring av utsidan av vitvaror
Torkning av utsida badrumsskåp
Torkning av väggar och golv

Förbrukningsmaterial
Du som kund tillhandahåller wettextrasormicrofiberdukarsåpaCIF creamdisksvampardammvippa, dammsugare, mopp och hink. Vi kan ta med allt förutom dammsugare och hink mot ett litet tillägg om du önskar.

Har ni kollektivavtal?

För oss är det en självklarhet att vara bundna till kollektivavtal och vi hoppas att branschen kan följa vårt exempel. Vi är bundna till Kommunal Hemserviceföretag.

Har ni bindningstid?

Nej, vi har ingen bindningstid. Vi tycker inte att man ska behöva binda sig som kund, utan vi litar på att vi behåller dig som kund om vi gör dig nöjd istället.

Av- och ombokningar kan göras fram till 48 timmar inpå städtillfällens start. Därefter fakturerar vi 25% av kostnaden före RUT-avdrag. Vid sjukdom avbokar vi utan kostnad.

Får man samma städare, samma veckodagar och samma tider?

Som kund hos oss får du samma städare vid varje städtillfälle. På så vis blir städresultatet bättre och bättre eftersom en städare lär känna bostaden som städas bättre och bättre. Vi städar även på samma veckodagar och tider för att ge god stabilitet. Undantag från detta görs enbart om den ordinarie städaren är sjuk. Boka hemstädning! 💙

Hur betalar man?

Vi skickar samlade månadsfakturor i månadsskiftet efter utförd städning. Betalning kan göras genom girobetalning, e-faktura eller autogiro. 

Om du vill betala genom e-faktura eller autogiro loggar du in på din internetbank, klickar på ”Anslut autogiro/e-faktura”, söker på Hembry, klickar på ”Anmäl”, fyller i ditt personnummer och klickar på ”Bekräfta”. Färdigt!
Hur hanterar ni nycklar?

När vi har hämtat dina nycklar får du en digital nyckelkvittens, dina nycklar loggförs i vårt system, märks med nyckelbricka och förvaras sedan säkert av oss. Boka hemstädning! 💙

Vad händer om man inte blir helt nöjd?

Det händer extremt sällan att våra kunder är missnöjda eftersom vi har en omfattande utbildning som våra städare måste klara och vi alltid utför en längre provstädning utan extra kostnad.

Om man inte skulle bli helt nöjd kan man skicka förklaring och bilder till oss. Därefter pratar vi med städerskan och återkommer snarast möjligt för att åtgärda det som missades. Självklart utan kostnad. Vårt arbete anses avklarat först när man är 100% nöjd.

Vad är era villkor?
Ingen bindningstid. Avbokning kan göras fram till 48 timmar inpå städtillfället. Därefter faktureras 25% före RUT-avdrag. Undantag görs vid sjukdom. Eventuella synpunkter på kvalitet eller städutförande meddelas oss tillsammans med bilder och beskrivning via mail till [email protected]. Kvalitetsgarantin gäller i 24 timmar från städtillfällets slut. Fönsterputsning ingår ej. Städning av balkong ingår ej. Av arbetsmiljöskäl städar vi enbart upp till 190 cm höjd. Faktura skickas vid månadsskiftet. Den kan betalas genom girobetalning eller e-faktura. Betaltiden är 15 dagar.
Kan man vara hemma när det städas?

Självklart! Vi anpassar oss till dig och inte tvärtom. Du kan både vara hemma eller hemifrån under tiden vi städar.