fbpx

Kvalitetsledare

Intresseras du av att vara ansvarig för en regions prestation och tillväxt? Har du stor erfarenhet som städledare? Är du driven, målmedveten och har ett sinne för företagsamhet? 
Läs vidare.

Kollektivavtal

Kollektivavtal

Vi bryr oss om vår personal. Därför omfattas alla av Fastighets kollektivavtal.

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring

Det har hänt ytterst få gånger, men är olyckan framme så är vi försäkrade.

Personalförsäkringar

Personalförsäkringar

Vår personal är försäkrad ifall något skulle hända.

Tjänsten


Vi söker intreprenörer landet runt. Nej, det var ingen felstavning. Intreprenörer är personer med starka entreprenöriella egenskaper som uppskattar tryggheten av en anställning och ett företag som bidrar med stöd, kompetens, utveckling och samhörighet.

Som kvalitetsledare besöker du våra städare på uppdrag och kontrollerar att städningen utförs med högsta kvalitet. Du arbetar med rekrytering av städare, kundtjänst och schemaplanering. Du besöker privatpersoner och stora företag för att presentera våra tjänster och få dem att välja just oss som leverantör. Stort eget ansvar är ledordet för tjänsten när du har 5-15 städare som du ansvarar för. 

Det finns stora möjligheter till befordran och löneökningar vid goda prestationer. Vid exceptionella prestationer får man även ta del av vårt bonusprogram. Tjänsten är spännande, utmanande och mycket ansvarstagande.

Du behöver ha B-körkort och du måste kunna tala flytande svenska. Varmt välkommen till dig som är social, lösningsorienterad, omtänksam, har erfarenhet av lokalvård och är driven!

Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning vid mycket goda prestationer
Tjänsgöringsgrad: 100%

Ansökan skickas direkt till VD Axel Björland på axel@hembry.se. Endast mycket välarbetade ansökningar besvaras.

 • Kvalitetsledare

  “Det är ett väldigt spännande jobb, ingen dag är den andre lik. Många har fullt upp nuförtiden så det känns väldigt bra att kunna hjälpa folk och erbjuda en värdefull tjänst som de kan dra nytta av både hemma och på arbetsplatsen. Vi har givetvis ett stort ansvar när vi städar hos folk, men det är också väldigt givande att familjer kan spendera mer tid med varandra och att vi kan ge äldre de väsentliga tjänster som de ej klarar av själva.”

  Kvalitetsledare
  Tünde Kovacs
  Kvalitetsledare
  Hembry