Trygg barnpassning

Barnpassning är den viktigaste tjänsten vi utför.
Vi anställer väluppfostrade tjejer med toppbetyg från grundskolan och universitetet som älskar barn. Läs vidare för att få korta videohälsningar från några barnvakter vi tror skulle passa just er.

Trygg barnpassning

Barnpassning är den viktigaste tjänsten vi utför.  Vi anställer väluppfostrade tjejer med toppbetyg från grundskolan och universitetet som älskar barn. Läs vidare för att få korta videohälsningar från några barnvakter vi tror skulle passa just er.

Barnpassning av Hembry

Att vara förälder är fantastiskt på så många sätt och vis. Barn är härliga och har ett gott inflytande på oss vuxna – de är glada, nyfikna, roliga, spralliga, mysiga och kärleksfulla. När man själv får barn inser man att det egentligen inte finns så mycket annat som har en så stor betydelse i livet.

Men, hur pass härliga och gosiga barn än kan vara, så finns det även stunder där tiden inte räcker till – man måste jobba, laga mat, städa huset och så vidare. Det hör till hemmets uppgifter och att kombinera hemarbetet med det vanliga arbetet går inte alltid ihop.

Vi på Hembry erbjuder barnpassning för er som är i behov av lite hjälp på traven. Att ta hjälp av oss innebär inte bara att du underlättar och förbättrar vardagen för dig och din familj, utan det innebär också att ditt/dina barn får en trygg punkt att luta sig mot när det behövs.

För att vår barnpassning ska bli så bra som möjligt för samtliga av våra kunder är vi mycket noggranna med att alltid anpassa barnvakten efter det specifika barnet och familjen. Alla är vi ju olika, vilket även gäller barnen och deras behov.

Vi anställer högpresterande och väluppfostrade tjejer från gymnasiet och universitetet med toppbetyg. Alla har erfarenhet av barnpassning och kan det som krävs för att du ska kunna känna att ditt barn har det tryggt även när du inte är där.

Att vara förälder är fantastiskt på så många sätt och vis. Barn är härliga och har ett gott inflytande på oss vuxna – de är glada, nyfikna, roliga, spralliga, mysiga och kärleksfulla. När man själv får barn inser man att det egentligen inte finns så mycket annat som har en så stor betydelse i livet.

Men, hur pass härliga och gosiga barn än kan vara, så finns det även stunder där tiden inte räcker till – man måste jobba, laga mat, städa huset och så vidare. Det hör till hemmets uppgifter och att kombinera hemarbetet med det vanliga arbetet går inte alltid ihop.  Läs mer...

Genom att anlita oss kan du vara säker på att ditt barn alltid kommer i första hand, både när du är och inte är hemma. Vi gör det som krävs för att fixa det sista som saknas i livspusslet. Läs vidare för att smidigt ge dina preferenser, så får du härliga videohälsningar från några barnvakter om en liten stund!

Så vilka upplägg har vi?

Berätta om dina behov nedan så skickar vi korta videohälsningar från fem noggrant utvalda
Berätta om dina behov nedan så skickar vi korta videohälsningar från fem noggrant utvalda barnvakter som vi tror är optimala för just er.
Bestäm vem eller vilka du vill träffa tillsammans ditt barn och vår ledare.

Barnvakt grundskolan

Den här barnpassaren är en ambitiös tjej som pratar såväl flytande svenska som engelska, läser på högstadiet eller gymnasiet, har toppbetyg, yngre syskon och älskar barn.

160 kr / timme
efter RUT-avdrag

Barnvakt universitetet

Den här barnvakten talar flytande svenska och engelska, studerar på universitetet, har toppbetyg, erfarenhet av barnpassning och älskar barn.

170 kr / timme
efter RUT-avdrag

Barnvakt senior

Den här barnvakten har 10+ års erfarenhet av barnpassning och har arbetet som huvudsaklig sysselsättning. Hon är i regel 30-60 år gammal.

180 kr / timme
efter RUT-avdrag

Få härliga videohälsningar

powered by Typeform